Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott. På samma gång är en Olaplex behandling där konsumenten själv kan behandla sitt hår och bygga upp kvaliteten mellan frisörbesöken. Olaplex kan användas i alla typer av kemiska behandlingar som man utför hos frisören! Med Olaplex återskapas hårets egna svavelbindningar. Håret blir starkare, friskare och man får mer långlivade färgresultat med vitalitet! Olaplex är skapad med avancerad kemi och forskning i framkant, den skyddas dessutom av åtta världspatent!

 

1980 grundade amerikanen Arnie Miller företaget Matrix och målet var att skapa produkter för varje hår och hårtyp. Matrix jobbar främst mot frisersalonger över hela världen och anses idag vara ett av de ledande företagen inom branschen. Samtliga produkter är framtagna med kundens behov i centrum och det är också därför som resultatet alltid blir perfekt. Hos Matrix tänker man nämligen alltid på hur bra något kan bli och inte hur det har varit. Dessa ledord skapar förändring och oavsett om det handlar om schampo, balsam eller hårspray så tar Matrix alltid fram det bästa ur dig och ditt hår. Frisörnas favorit kan nu hamna i dina händer – använd Matrix på en gång och känn skillnanden. Matrix Biolage & Matrix Total Result är två serier som är silikonfria.

I över 111 år har Schwarzkopf representerat kvalitet, expertis och innovation inom kosmetikavärlden. 2013 blev de utsedda till ett av de ”mest betrodda varumärkena” av ©Reader’s Digest – Schwarzkopf är märket som alltid strävar efter att vinna både professionella frisörers, och konsumenters fulla tillit.Det är precis det Schwarzkopf gör, vinner full tillit, tack vare sina produktinnovationer och deras effektivitet. Schwarzkopf är välkänt i 50 länder världen över, man ser dem i all möjlig TV-reklam, och de erbjuder dessutom sin älskade hårvård till plånboksvänliga priser.